Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


Djeca Domaljevca imaju veliko srce!

E-mail Ispis PDF

Domaljevac - Mjesno bratstvo Frama Domaljevac, ministranti i prvopričesnici u svojoj korizmenoj akciji u Godini posvećenog života pridružili su se humanitarnoj akciji Frame Bosne Srebrene "Gradimo zajedno djelima ljubavi"  u prikupljanju sredstava za gradnju nove sportske dvorane Franjevačke klasične gimnazije u Visokom.

Potaknuti primjerom područnog bratstva Frame Bosne Srebrene odlučili smo da našu humanitarnu akciju započnemo na Čistu srijedu, 18. veljače 2015., te da se u vremenu korizme odričemo svojih malih novčanih priloga u korist prikupljanja sredstava za izgradnju nove sportske dvorane. Ova gesta potaknula je i drugu djecu i naše župljane koji su također ponekad znali staviti svoj mali prilog u humanitarnu kasicu koja se nalazila ispred oltara u župnoj crkvi za vrijeme nedjeljnih misa.

Vrhunac ove humanitarne aktivnosti u našoj župi je bio na 7. uskrsnu nedjelju, 9. svibnja 2015., za vrijeme svetih misa kada smo još jednom pozvali svu djecu i župljane da još jednom svojim malim simboličnim prilogom podrže humanitarnu akciju Frame Bosne Srebrene i mjesnog bratstva frame Domaljevac.

Tijekom humanitarne aktivnosti u ovom vremenskom razdoblju koliko je humanitarna akcija i trajala od svojih malih novčanih priloga mi ministranti, framaši, prvopričesnici te ostala djeca smo priložili i prikupili 300, 00 KM.

Nije mnogo ali je od srca!

Frama Domaljevac

Trenutno se nalazite na: FSR i FRAMA Novosti Djeca Domaljevca imaju veliko srce!