Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


XI. SPORTSKI SUSRET FRAME - SSF, Uskoplje 19.9.2015.

E-mail Ispis PDF

Uskoplje - Franjevačka mladež – FRAMA BOSNE SREBRENE u suradnji sa župom Uskoplje organizira XI. SSF - SPORTSKI SUSRET FRAME 19.9.2015. „Mir i dobro širimo!“.

Sportski susret Frame - SSF je projekt u organizaciji područnog vijeća Frame Bosne Srebrene u suradnji sa mjesnim župama i samostanima prema mjestu održavanja susreta. Ovaj XI. SSF će se održati u Uskoplju, u subotu 19.9.2015. Dečki će se natjecati u malom nogometu a djevojke u odbojci. Osim ekipa koje osvoje prva tri mjesta nagrade će dobiti najbolji igrači i navijači. Na koncu turnira bit će organizirane i dvije revijalne utakmice u nogometu za framaše i framašice. Molimo sve framaše da dođu obučeni u majice svojih Frama i da ponesu svoje dresove za natjecanje. Svi sudionici će za ovaj susret dobiti sendviče, piće i zahvalnice za sudjelovanje.

PROGRAM XI. SSF-a „Mir i dobro širimo“

8:00 – 9:00 sati: Okupljanje ispred crkve, prijave, preuzimanje participacija i poklon privjesaka

9:30 sati: Sv. misa

10:30 sati: Mimohod od crkve do sportske dvorane

11:00 sati: Otvorenje igara i pozdrav, podjela sendviča i pića, početak natjecanja

17:00 sati: Revijalne utakmice u nogometu i proglašenje pobjednika

Svako mjesno bratstvo treba odrediti po jednog framaša koji će odigrati revijalnu utakmicu za jednu od dvije ekipe: „Sv. Franjo“ i „Sv. Anto“. Isto tako će biti raspoređena po jedna framašica iz svakog bratstva u ekipe: „Sv. Klara“ ili „Sv. Rita“. Te dvije revijalne utakmice u nogometu trebaju pokazati upravo da ekipe ne igraju jedna protiv druge nego jedna sa drugom u bratskom i sestrinskom duhu.

Svi zainteresirani trebaju prijaviti najkasnije do 14.9.2015.:

1.      Ekipe za nogomet – odbojku (max. po 12 igrača)

2.      Jednog framaša i framašicu kao predstavnika za revijalne utakmice

3.      Ukupan broj framaša koji dolaze u Uskoplje

Obavezno je prijaviti imena članova ekipe koji mogu biti samo članovi bratstva Frame prema popisu koji se nalazi u središnjici. Participacija za XI. SSF iznosi 3 KM. Prijave se mogu poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Za nastup bilo kojeg igrača koji nije član Frame slijedi eliminacija ekipe kao i zbog neprimjerenog ponašanja za vrijeme trajanja turnira. Duhovni asistenti trebaju ponijeti misno ruho.

Organizacijski odbor XI. SSF-a

Trenutno se nalazite na: FSR i FRAMA Novosti XI. SPORTSKI SUSRET FRAME - SSF, Uskoplje 19.9.2015.