Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


Poziv na X. školu animatora Frame Bosne Srebrene

E-mail Ispis PDF

Visoko - Draga braćo i sestre framaši, dragi asistenti, ovim putem vas pozivamo na jubilarnu X. Školu animatora koju organizira Područno vijeće Frame Bosne Srebrene od 6. do 8. studenog 2015. u Visokom.

Škola će se održati pod geslom „Bog je redatelj moga života“. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak 6. studenog od 17 sati u prostorijama Konvikta a u 18 sati će biti slavljena sveta misa u samostanskoj crkvi.

Od godine 2013. na prijedlog framaša i duhovnih asistenata, koji je odobren na Godišnjoj skupštini, održavaju se dvije škole animatora godišnje, od kojih je jedna općeg karaktera, a druga je tematska. Kako je ovo tematska škola, odlučili smo je posvetiti specijalizaciji mladih za dramsku sekciju u Frami. Gost predavač je profesor Dinko Periša.

Participacija za sudjelovanje je 50 KM po osobi. Na Školu animatora možete poslati do troje framaša. Ukoliko smatrate potrebnim da iz vašeg bratstva dođe više osoba, to nam javite, a u skladu sa slobodnim mjestima mi ćemo prihvatiti. Framaši koji dolaze na ovu Školu animatora trebaju sa sobom ponijeti svoje postaljine (plahtu, jastučnicu, navlaku za jorgan).

Prijaviti se treba na službeni e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 26.10.2015. Pri prijavi treba napisati ime i prezime framaša koji dolaze, datum rođenja, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu. U prijavi navedite i veličinu majice framaša koji će sudjelovati na školi animatora.

Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te ćete se odazvati na naš poziv. S radošću u srcu vas pozdravljamo!

Mir i dobro!

 

Fra Danijel Rajić                                                                            Ana-Marija Knežević

područni duhovni asistent                                                            područna voditeljica formacije

Trenutno se nalazite na: FSR i FRAMA Novosti Poziv na X. školu animatora Frame Bosne Srebrene