Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


IN MEMORIAM: + ELIZABETA (Liza) NUA, r. Đurić

Prizren - Sinoć, 31. 10. 2016. u krugu svoje obitelji u Prizrenu, izmirena s nebeskim Ocem i opremljena svetim sakramentima umirućih (Ispovijeđu, Bolesničkim pomazanjem i sv. Pričešću), preselila se u vječnost naša draga sestra i majka našega fra Antona Nua, svećenika franjevca Franjevačke provincije Bosne Srebrene, te s. Marije Nua, sestre franjevke od Bezgrešnog Začeća.

Elizabeta je rođena u Janjevu, 15. 07. 1924., a udala se za Pjetra Nua iz Prizrena, 16. 07. 1949. S njim je rodila šestero djece: Zefa, Marka, Katu, Martu, Antona i Vilsona. Dvoje njih je sav svoj život posvetilo Bogu i Crkvi: fra Anton, svećenik franjevac, i Marta, redovničkim imenom s. Marija.

Sprovod pokojne Elizabete obavit će se u srijedu, 2 studenog 2016. u Prizrenu. U 11 sati u prizrenskoj župnoj crkvi slavit će se sv. Misa zadušnica za pokoj njezine duše, a potom slijedi sprovod u gradsko groblje.

Obitelji Nua, rodbini i prijateljima, a osobito fra Antonu i s. Mariji duboku sućut izražavaju braća franjevci, časne sestre i vjernici župe Đakovica, kao i Franjevačka provincija Bosna Srebrena, te sestre franjevke od Bezgrešnog Začeća Crnogorske provincije.

Pokoj vječni daruj joj, Gospodine!

fia

 

 

Trenutno se nalazite na: Zabava Zadnje novosti IN MEMORIAM: + ELIZABETA (Liza) NUA, r. Đurić